Demircioğlu: "Şimdi Söz Senin Adapazarı'm!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu\'nda düzenlenen 2014 yerel seçimlerinin 3. Etap Aday Tanıtım Toplantısı\'nda Adapazarı Belediye Başkan Adayı Olarak Ahmet Tufan Demircioğlu’nu açıkladı.

Ahmet Tufan Demircioğlu yaptığı açıklamada: "Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli, Adapazarı Belediye Başkan adaylığımı açıkladı. Başta Genel Başkanımız, İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız olmak üzere tüm MHP camiasına, beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Şimdi Söz Senin ADAPAZARI’m!" dedi.
MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Tufan Demircioğlu, Dünya İnsan Hakları Günü'yle ilgili açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"Dünya İnsan Hakları günü olarak kutlanan, Türkiye'nin de ilk onaylayan devletlerden olduğu İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'nin 10 Aralık 1948'de yayınlanmasının 65. yıl dönümünü buruk bir şekilde yine kutluyoruz.
 
Türkiye'de son 11 yıldır AKP iktidarı döneminde ne yazık ki insan hakları alanında ileri adımlar atılamamış, aksine geri gidilmiştir. Hapishanelerde olan insan sayısı artmış, güvenlik güçlerinin işkence ve aşırı güç kullanımı ile ilgili tavırları konusunda ki iddialar artarak gündemde ki yerini korumaktadır. Bugün insanlar hala prefabriklerde yaşamlarını sürdürmektedir.

 Ayrıca insanlarda adalet duygusu zedelenmekte, kendi oylarıyla seçilen ve seçime girdiği sırada devletin ilgili kurumlarından “milletvekili olur” yazısı alan seçilmiş vekilleri hala zindanlar tutulmaktadır.
 
Ayrıca, giderek kötüleşen ekonomi ise, vatandaşlarımızı "insanca" yaşamaktan alıkoymaktadır. Halk hala çöplüklerden yemek toplamakta, dağıtılan yardımlarla insanlık onuru zedelenmektedir. Yine ayrımcılık, ötekileştirme giderek artmaktadır.
 
Ancak milletimiz endişe etmesin! 10 Aralıkların insan onuruna yakışır şekilde kutlandığı günler MHP iktidarında gelecektir. Kimseyi ayırmadan, bölmeden, ötekileştirmeden, herkesi eşit kabul eden bir anlayışla, sevgiyi, saygıyı ön planda tutarak halkımızın yanında olacağız.
 
Daha önce de parti yöneticilerimizin, milletvekillerimizin belirttiği gibi vatandaşlarımızın daha iyi hayat standartlarına kavuşması için yıllardır süren mücadelemizi aynı şekilde devam ettireceğimizi hayatından ve haklarından memnun bir toplum inşa etmek için her alanda çaba harcayacağımızı belirtmek isterim."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]