Dekan Karahan, Aziz Ersoy ve Müdürlerle bir araya geldi

İlimizde görev yaptığı süre içerisinde bir çok başarılara imza atan Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Aziz Ersoy, Eğitim Fakültesi Dekanı, Profesör Dr. Firdevs Karahan ı, yıllarca beraber çalıştığı okul müdürleriyle akşam yemeğinde konuşmacı olarak misafir etti.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Dr. Firdevs Karahan, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Aziz Ersoy un davetlisi olarak geçtiğimiz gün okul müdürlerinin de bulunduğu  güzide bir toplulukla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunuldu. Eğitim Fakülteleri, Milli Eğitim Politikası, Öğretmen ihtiyaçları, Öğretmen Yetiştirme, Öğretmen Eğitimi, Staj Öğrencilerinin durumu gibi bir çok başlığın istişare edildiği toplantıda,Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Alpaslan Okur,Sentez Okulları Müdürü Turan Işık,Kale Okulları Müdürü Kurtuluş Ergün,Şehit Ahmet Akyol Müdürü Tekin Ateş,SAÜ Vakfı And Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy,17 Ağustos Müdürü Cumhur Karasu,Karaosman Müd.Hamza Kaya,Mustafa Özen Müd İbrahim Akdeniz gibi 14 kişiden oluşan Devlet ve Özel Okullarda bulunan müdürlerde değerlendirmelerde bulundular.

Toplantıda sohbete soru cevap ile devam edilirken.Eğitim Fakültesinde yaptığı başarılı çalışmaları ile bilinen, ulusal ve uluslararası bilim çalışmaları ile bir çok projeye başkanlık yapan,Profesör Dr. Firdevs Karahan, söyleşin çok olumlu geçtiğini ve memnuniyetini dile getirirken,çok kıymetli insanlarla tanıştım mutlu oldum dedi. Aziz Ersoy un Profesör Dr. Firdevs Karahan’a kendileri ile beraber olmalarından, bilimsel çalışmaları ve deneyimleri paylaştıklarından dolayı bir çiçek takdim ederek teşekkür etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]