Dedeoğlu, Kösemusul'la bir araya geldi

Sakarya Makine Mühendisleri Odası Başkanı Vedat Dedeoğlu, SATSO yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a Kösemusul\'un makamında, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dedeoğlu, Kösemusul\'u 6’ncı Bakım Teknolojileri Kongresi’ne davet etti.

Sakarya Makine Mühendisleri Odası Sekreteri Salim Aydın ve Teknik Müdür Mehmet Ali Elma ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul’un makamına giden Dedeoğlu, Kösemusul ve SATSO üyelerini 30 Mayıs Perşembe günü Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan 6’ncı Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi’ne davet etti.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Dedeoğlu, “Bizler aynı çizgi üzerinden giden kuruluşlar, sivil toplum örgütleriyiz. Yaptığımız çalışmalarda sizleri de yanımızda görmek isteriz” dedi.

Başkan Dedeoğlu, İş Güvenliği Yasası ile ilgili de SATSO’dan bilgilendirme toplantısı düzenlemesini isterken, “Bu konuda toplumumuz yeteri kadar bilgi sahibi değil. Bu çok önemsediğimiz bir konu” ifadelerine yer verdi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ülkemiz için, Sakaryamız için hayırlı olacak tüm projelerin, tüm hizmetlerin yanındayız. İş Güvenliği ile ilgili bilgilendirme toplantısı için gerekli çalışmayı yaparız” dedi.

Türkiye’nin yerli otomobili üzerine de görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, SATSO Yönetim Kurulu üyeleri Fatma Aygün Kahya, Emrullah Terzioğlu, Burhan Akçam, Murat Can, Yunus Tever, Ömer Arslan’da hazır bulundu.

Makine Mühendisleri Odası yöneticileri daha sonra SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Meclis Başkan Yardımcısı Neşet Peker’e de hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]