Dayan Sakaryaspor! Son 270 Dakika

25.04.2009-Sakaryaspor Kulübü Basın Sözcüsü Tamer Batıboylu, Altay deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Ligi'nin 32. haftasında deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Sakaryaspor'da hedef galibiyet. Yeşil siyahlı takımda kart cezalıları Abdülvahit ile Diakhate forma giyemeyecek. Sakaryaspor Kulübü Basın Sözcüsü Tamer Batıboylu, İzmir deplasmanına galibiyet için gittiklerini söyledi.

Ligin bitimine 3 hafta kalan alt sıranın karıştığını vurgulayan Batıboylu: "Alt sırada bulunan takımlar için artık kalan maçların hepsi zor. Biz kalan 3 maçımızıda kazanmak istiyoruz. Biz kendimizi düşünüyoruz. Altay takımıda Play Off mücadelesi veren bir takım. Bu açıdan bizi zor bir maç bekliyor. Bin kadar taraftarımız bizi desteklemek için izmir'e geldi. İnşallah onların desteğinide alarak 3 puana uzanmak istiyoruz." dedi.

Öte yandan Sakaryaspor'un yarınki Altay maçına Atilla, Levent, Mustafa Aydın, Serkan, Mustafa Sevgi, Okan, Hasan, Erhan, İlhan, Özgürcan ve Ferdi'den oluşan on birle çıkması bekleniyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]