'Darbe girişimleriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz'

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliği Bakan İslam’ın katılımıyla gerçekleşti. 
 
Sakaryapark Düğün Salonunda gerçekleşen programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekilleri adayları ve davetliler katıldı.
 
Hak- İŞ Genel Merkez Kadın Komitesi Başkan Yardımcısı Arzu Kahveci ise Hak- İs Konfederasyonu\'nun vizyon ve misyonundan bahsederek, çalışan kadınların iş ve toplum hayatin da gerekli olan iyileştirilmelere yönelik çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. Kadin odaklı projelerde mecliste ilgili komisyonlarda görev alarak bu konuda sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve hak is olarak bu yıl Konya\'da gerçekleştirilen 1 Mayis programında ülkemize yönelik yapılan tüm antidemokratik kaos oluşturmak çabalarıyla ve darbe girişimleriyle sonuna kadar mücadele edeceklerinden bahsetti.
 
Taşeronlar işçilerden bahseden Kahveci, karayollarında kadro müjdesi alan işçilere hayırlı olmasını dileyerek belediyeler de asıl işi yapan ve kadro bekleyen arkadaşlara da, Bakan İslam’ın huzurunda bir kez daha hükümetimizden talep ettiklerini belirtti.
 
Milletvekili adayı Bilgehan Doğru ise, Kadına yönelik hükümetin nasıl politikalar geliştirdiğini ve 2002 yılından itibaren neler yapıldığını anlatarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle tüm emekçi kadınlarının gününü kutladı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]