Damat, balayı tatilinde hayatını kaybetti

Akyazı ilçesindeki termal tesislerde eşiyle balayı tatili yapan damat, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Hafta sonu ilçede düzenlenen törenle dünyaevine giren Metin (41) ve Sibel E. (32) çifti, balayı tatili için Kuzuluk Mahallesi\'ndeki termal tesislere gitti. Eşini banyoda hareketsiz yatarken bulan kadın, durumu tesis görevlilerine bildirdi.  Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, damadın hayatını kaybettiğini belirledi.

Metin E.\'nin cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Oğlunun ölüm haberini alarak tesislere gelen baba Nail E., sinir krizi geçirdi.

"Banyodan ses geldiğini duydum"

Sibel E., gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde eşinin göğsünde ağrı olduğunu ve midesinin bulandığını söylediğini, duş alırsa geçeceğini düşünerek banyoya girdiğini anlattı.

Bir süre sonra eşinin kendini iyi hissettiğini söylemesi üzerine havlu almak için odaya gittiğini belirten Sibel E., "O sırada banyodan ses geldiğini duydum. Eşimin yanına gittiğimde Metin\'in yüzükoyun yerde yattığını gördüm" diye konuştu.
Akyazı İlçesi'nde balayı tatiline çıkan ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden damat toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, Sibel Özkan E. (32) ve Metin E. (41) çifti, Akyazı'da balayına çıktı. Eşinin banyoda olduğu sırada bir ses duyan ve yanına giden Sibel Özkan E., eşini yerde hareketsiz olarak görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Metin Efe'nin hayatını kaybettiğini belirledi. E.'nin kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.

Akyazı Pazar köyü camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası damat E., gözyaşlarıyla toprağa verildi. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da cenazeye katıldı.

Akyazı İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur her iki ailenin acılarının büyük olduğunu ifade ederek, “Ölümler bazen farklı hüzün bırakabiliyor bazen hiç beklenmedik şekilde yolculuklar tahakkuk edebiliyor, bunların her biri bizim için bir imtihandır. Bu tür acıları ancak sabredersek göğüsleyebiliriz. Her iki acılı aileye sabırlar niyaz ediyoruz hayatını kaybeden kardeşimize gani gani rahmet diliyorum" dedi.

Talihsiz olay sonrası Sibel Özkan E. ve Metin E. çiftinin düğün görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde mutlu oldukları gözlenen çift, davetlilerle doyasıya eğleniyor.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]