Damadın koyun otlatma öfkesi: 2 ölü

Adapazarı\'nda iddialara göre koyun otlatma yüzünden çıkan tartışmada 30 yaşındaki Recep K., tartıştığı kayınpederi 54 yaşındaki Mehmet Cahit İ. ve kayınbirederi 28 yaşındaki Atakan İ.\'yi tabanca ile ateş ederek öldürdü. 

Bugün saat 14.00\'de Çaltıcak Mahallesi\'nde meydana gelen olayda, iddialara göre Recep K., kayınpederi Mehmet Cahit İ. ve kayınbiraderi Atakan İ., koyun otlatma meselesi yüzünden tartıştılar. Tartışma bir anda kavgaya dönüşmesi üzerine, damat Recep K. üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancasını çekerek kayınpederi ve kayınbiraderine ateş etti.

Olayda vücuduna 3 kurşun isabet eden Mehmet Cahit İ. olay yerinde hayatını kaybederken, başına mermi isabet eden Atakan İ. ise kaldırıldığı Yenikent Devlet Hastanesi\'nde yaşamını yitirdi. Öfkeli damat ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yapılan soruşturmada Recep K.\'nın bir süre önce Mehmet Cahit İ.\'in kızını kaçırarak evlendiği bu nedenle aralarında husumet olduğu öğrenildi.

Jandarma kaçan damadı yakalamak için araştırma başlattı.
Adapazarı ilçesine bağlı Çaltıcak köyünde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden baba ve oğulun cenazeleri defnedildi.

Damadı R.K ile daha önceden aralarında husumet bulunan Mehmet Cavit İ. ve oğlu Atakan İ., hayvan otlatma meselesi yüzünden tekrar tartışmıştı. R.K, kayınpederi ve kayınbiraderini silahla vurarak öldürdükten sonra kayıplara karışmıştı. Silahlı saldırı esnasında ağır yaralanan kayınbirader Atakan İ. kaldırıldığı hastanede, kayınpeder Mehmet Cavit İ. ise olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Saldırıda hayatını kaybeden baba ve oğulun cansız bedenleri İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemenin ardından aileye teslim edildi. Bugün Çaltıcak köyü camisında kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğul Çaltıcak Köy Mezarlığı'na defnedildi.

Adapazarı ilçesi Çaltıcak köyünde kayınpederi ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldüren şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Recep K. hayvan otlattığı sırada hayvanların kayınpederinin bahçesine girmesi sonucu tartıştığı kayınpederi Mehmet Cavit İnel ve kayınbiraderi Atakan İnel’i (28) tabancayla vurarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, zanlıyı bir haftadır saklandığı evde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Eşini kaçırarak evlendiği için kayınpederi ile aralarında husumet bulunduğu ve 2 çocuğu olduğu öğrenilen Recep K.’nın ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]