Daha İyi Hizmet için Yeni Yerlerinde Açıldılar

İlimizde 2006 yılında kurulan Martech Marka Patent Ofisi, düzenlenen açılış töreniyle, Bosna Caddesi üzerindeki yeni yerinde hizmete girdi.

Marka Patent Kalite Eğitim Pazarlama ve Danışmanlık Ofisi olarak 2006 yılından beri ilimizde müşterilerine en kaliteli hizmeti veren A. Baki Demir ile Nusret Sarı’nın işletmeciliğini (sahibi) yaptığı Martech; çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle, Bosna Caddesi No: 86/A’daki yeni yerinde hizmete girdi.

Dualarla Açıldı

Sakarya İl Müftüsü Sinan Cihan’ın duasıyla ve Adapazarı Belediye Başkan Vekili Rıdvan Sezer ile SATSO Yöneticisi Yıldıray Çakar’ın kurdelesini kestiği Martech’in açılışına; YÖÇEYDER Başkanı İsmail Emimler, MÜSİAD Yöneticileri ve üyeleri ile iş, spor, siyaset ve sanat camiasından seçkin davetliler katıldı.

TPE Verileri

Türk Patent Endüstrisi’nden (TPE) alınan verilere göre Sakarya’nın Türkiye genelinde; 2 bin 428 Marka başvurusu ile 14’üncü sırada, 62 Patent başvurusu ile 15’inci sırada, 169 faydalı model başvurusu ile 9’uncu sırada ve bin 741 Endüstriyel Tasarım başvurusu ile de 11’inci sırada bulunuyor. Sakarya’nın Coğrafi İşaretinin olmaması ise dikkat çekiyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]