Daha 16 yaşında başarıdan başarıya koşuyor

25-27 Ekim tarihleri arasında İzmir Celal Atik Spor Salonunda yapılan Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında, Manisa Başar Taekwondo Spor Kulübü sporcusu Sakaryalı Selim Oyar, şampiyonayı derece ile tamamladı.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen, yıllarca milli takımda yer almış büyüklerine karşı çok iyi mücadele eden genç sporcu, Başar Taekwondo Spor Kulübü adına İzmir’de mücadele ettiği şampiyonada büyükler 74 kilo kategorisinde üçüncülük elde ederek beklentileri yine boşa çıkarmadı. Genç sporcunun antrenörü Murat Şahan, Selim\'in çok başarılı ve gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirterek geçen yılın Türkiye şampiyonunu da zorlanmadan geçtiğini söyledi. Daha önce de Türkiye dereceleri olan Selim Oyar, “Bu dereceyi yapmamda emeği geçen herkese, özellikle antrenörüm Murat Şahan’a ve Süleyman Başar’a çok teşekkür ediyorum. Benim Ağabeyim Beytullah Oyar da Taekwondo’da Balkan Şampiyonu” dedi.

Oyar, hedefinin gelecek yıl Gençler Dünya Şampiyonasında yer alarak Sakarya’yı ve ülkemizi temsil etmek olduğunu sözlerine ekledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]