D-100 Karayolu'ndaki kazadan acı haber geldi

D- 100 Karayolu'nda bir otomobilin Büyük Esence Kavşağı'nda iki otomobil ve bir traktörün karıştığı kazada 1 kişi öldü. 3 kişi yaralandı.
 
Kaza, Büyük Esence Kavşağı'nda meydana geldi. Hendek yönüne giden ve kavşakta dönüş yapan Nejdet Ö.'nün kullandığı traktör ile Adapazarı istikametine giden Halise M. yönetimindeki otomobil ve 

Tarık C. idaresindeki otomobiller zincirleme kaza yaptı. Kaza yapan araçlardan biri durağa girdi. Karayolunun savaş alanına döndüğü kazada sürücüler Nejdet Ö., Tarık C., Halise M. ve traktör sürücüsünün eşi Semiha Ö. yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yenikent Devlet Hastanesi ve Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan traktör şoförünün eşi Semiha Ö. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
D-100 Karayolunun Erenler Büyükesence kavşağında 1 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralandığı kaza sonrası muhtar isyan etti. 'Canımıza tak etti' diyen Büyükesence Mahalle Muhtarı İlhan Uslu, bir çok kişinin öldüğü kavşağa acil olarak trafik ışığı istediklerini söyledi.

Büyük Esence Kavşağı'nda bugün iki otomobil ve bir traktörün karıştığı kazada traktörde bulunan Semiha Özcü hayatını kaybetmiş. Üç araç sürücüsü de yaralanmıştı.
 
55 gün önce aynı kavşakta otomobilin minibüse çarpması sonucu askerden izne gelen bir genç ölmüş. 9 kişi de yaralanmıştı. 

Bugün kü kazanın ardından vatandaşlar, kavşakta önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Büyükesence Mahalle Muhtarı İlhan Uslu, başka canlarında gitmemesi için kavşağa önlem alınmasını istedi. Uslu, şunları söyledi; "Çökeklere bağlanan yolumuz asfalt oldu. Yön tabelalarımız dikildi. Yolumuz çok işlek bir konum kazandı. Bu yol yapıldıktan bu yana, 1,5 yıldan bu güne kadar olan kazalara bakılsa buradaki kaza oranı ortaya çıkacak. Ölümcül kazalar oluyor. Bugün yine dört kişi yaralandı. Geçenlerde iki tane ölü verdik. 'Bu canımıza tak etti' yani. Buraya ışıklandırma istiyoruz. Çok kez yetkililere söyledik. Valimizin de haberi var. Kaymakamın da haberi var" dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]