Cuma günü "Ana Ocağı" programında bakanlı düğün var

TRT 1 gündüz kuşağında yayınlanan ve çekimleri Serdivan Beşevler’de gerçekleşen “Ana Ocağı” programının 110. bölümü önemli misafirleriyle çok özel bir törene ev sahipliği yapacak.

Programın 110. bölümünde yarışmacılar üç rehber öğretmen eşliğinde sünnet töreni için yaptıkları hazırlıklarla günün en iyisi olabilmek için yarışacak. Çekimleri geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın da katılımıyla gerçekleşen Ana Ocağı tören boyunca setinde birçok önemli ismi ağırlamıştı. Örf ve ananelerimizin sergileneceği sünnet düğününde; dualar edilecek, takı ve hediye merasimi yapılacak. Düğün yemekleri yenecek.

Ana Ocağı’nı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın yanı sıra Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, TRT Genel Müdürü Şenol Göka ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da ziyaret etmiş ve çocuklara altın takıp, yarışmacılar ve çekim ekibi ile sohbet etmişti.

Kültürümüzün güzelliklerinin yanı sıra Serdivan’ın yeşil doğasının da ekranlara taşınacağı Ana Ocağı, 22 Mayıs Cuma günü saat 13.25’de TRT 1 ekranlarında olacak.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]