Çocukların kavgasına büyükler de karışınca...

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Çocukların kavgasına büyüklerde katıldı


02.07.2013 günü saat 18.00 sıralarında Müşteki Ç.M.\'nin alınan ifadesinde; çocukların sokakta oynadığı esnada kavga etmeye başladıklarını, kendi çocuğunu tutarak bunların yanından götürmek istediği esnada mahalleden tanıdığı Şüpheli İ.A. isimli şahsın sinirli bir şekilde koşarak geldiğini ve tekme tokat rasgele kendisine vurmaya başladığını beyan etmiştir. Olayla ilgili tahkikata başlanmıştır.

Evden ayrılan oğlu bir daha geri dönmedi

01.07.2013 günü saat 15.00 sıralarında Müşteki F.A. oğlu M.E.A.\'ın dolaşmak için evden ayrıldığını, oğlunun bu güne kadar eve dönmediğini beyan etmiştir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.

Bunalıma girip sinir ilacı içti

02.07.2013 günü saat 01.00 sıralarında E.A. ifadesinde; bunalıma girdiğini ve daha önceden kullanmış olduğu sinir ilacından içtiğini sabah gözünü açtığında hastanede olduğunu, şuan sağlık durumunun iyi olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Küçük çocuk çamaşır suyu içerek zehirlendi

30.06.2013 günü saat:22.00 sıralarında 2 yaşlarındaki kız çocuğu B.U.kazaen süt şişesi içerisinde konulan çamaşır suyundan bir miktar içerek zehirlenmiş. Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Tahkikata başlanmıştır.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]