Çocuklar Mutlu Bir Hafta Sonu Geçirdi

Sakarya’da 13 yıldır hizmet veren YÖÇEYDER; dernek üyesi aile ve çocuklara yönelik piknik düzenledi. Hafta sonu Poyrazlar Gölü’nde gerçekleşen piknikte çocuklar, gönüllerince eğlenerek, mutlu bir gün geçirdi.

İlimizde faaliyet gösteren Yetim Öksüz Çocukları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER); her yıl olduğu gibi, bu yılda dernek üyesi aile, yetim ve öksüz çocuklara yönelik, piknik düzenledi.

YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğini yaptığı ve gün boyunca hazır bulunduğu pikniğe; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Aydın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şengül Morgül, MÜSİAD üyesi işadamlarından Coşkun Morgül ve Kar Metal sahibi Metin Kar katıldı. Çocukları hiç bir zaman yalnız bırakmayan YÖÇEYDER gönüllüsü Zafer Dergisi Genel Yayın Müdür Yazar Selim Gündüzalp da, piknikte çocuklarla kısa bir sohbet ederek, onlara tavsiyelerde bulundu.

EĞLENCELİ PİKNİK

Hafta sonu Poyrazlar Gölü’nde doğa ile iç içe, yeşillikler ve oksijen deposu arasında hep birlikte piknik yapan YÖÇEYDER üyesi aileler ve çocuklar; güzel bir gün geçirerek, stres attı. Bu yıl sekizincisi düzenlenen geleneksel piknikte; SAKVA tarafından köfte, pilav ve ayran menüsünden oluşan yemek ikram edilirken, Morgül Pastanesi Coşkun Morgül ve eşi Şengül Morgül tarafından da, pasta ikramında bulunuldu.

Piknikte birbirleriyle maç yaparak, saklambaç, yakar top gibi oyunlar  oynayan çocuklar, oyun bahçelerinde eğlendi. Çocuklar katıldığı bilgi yarışmasında da, hünerlerini gösterdi. YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler, derneklerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, yaklaşan Ramazan Ayı ile birlikte de desteklerini beklediklerini söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]