Çocuklar İstediğiniz Gibi Değil, Yetiştirdiğiniz Gibi Büyür

Erenler İlçe Müftülüğü'nün 2010 yılı aylık ilk mutat toplantısını Erenler Belediyesi, EKM tiyatro salonunda cami imamları ve eşleri ile birlikte gerçekleştirdi.

Erenler İlçe Müftülüğü'nün gerçekleştirmiş olduğu aylık olağan mutat toplantısına Kuran-ı Kerim okunarak başlandı. Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından bir konuşma yapan İlçe Müftüsü İsmail Hakkı Selim; Diyanet İşleri Başkanlığı’nın son yıllarda Kuran Kursu eğitimine büyük önem verdiğini, çocukların eğitiminde annelere büyük görevler düştüğünü bu ayki toplantıyı da bu konuda çocuk eğitiminde ailenin rolünü anlatmak üzere kişisel gelişim uzmanı tarihçi yazar Mustafa Turan’ı bir konuşma yapmak üzere davet ettiklerini açıkladı.

Toplum Destekli Polis

Erenler İlçe Müftüsü İsmail Hakkı Selim, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün Erenler İlçesi’nde de çalışmalarına başladığını belirtmiş toplumda yaşanan olayların el birliği ile çözüleceğini bu konuda cami imamlarına büyük görev düştüğünü ve toplum destekli polislerin görevleri hakkında vatandaşların bilgilendirilmesini istedi.

Toplantıda söz alan şube görevlileri toplum destekli polis şube müdürlüğünün amacının suç olmadan suçun önüne geçmek için vatandaşımıza bilgiler vererek sorunları el birliği ile çalışarak çözmek istediklerini belirtmişlerdir, öncelikli olarak kendilerini vatandaşlara tanıtmak istediklerini bu konuda cami imamlarının vatandaşı bilgilendirerek kendilerine bir köprü olunmasını istedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]