Çocuklar hayvan barınağını gezdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Çocuk Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Kulübü üyesi miniklere yönelik hizmet gezisi düzenledi.

Hayvanları Koruma Günü kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret eden Çocuk Kulübü üyeleri, hayvanların barınakları, bakımları ve tedavileri hakkında bilgilendirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Kulübü üyesi minikler, Sakarya Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini yakından tanıyor. Hayvanları Koruma Günü kapsamında Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret eden Çocuk Kulübü üyeleri ilk olarak yetkililer eşliğinde hayvan barınaklarını gezdi. Ziyaretin devamında Veteriner Hekim Nagihan Yaman, hayvan bakımı ve tedavileri ile ilgili Çocuk Kulübü üyelerine bilgi verdi.


"
Çocuklar bizim geleceğimizdir"

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda hayvanlara gösterilecek sevgi ve merhametin çocukların gelişiminde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Gürpınar, “Bu ziyaret çocukların sevgi, merhamet ve hoşgörü gibi duygularının gelişimine katkı sağlayacaktır. Çocuklar, bizim geleceğimizdir. Yaptığımız çalışmalar ile çocuklarımızın sosyal duyarlılıklarını daha da geliştiriyor, onları daha güçlü ve donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]