Çocuklar bu dergiyi çok sevdi

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Büyükşehir Çocuk Dergisi’ okullarda çocuklara hediye ediliyor. Ali Dilmen İlkokulu Müdürü Yüksel Yılmaz, “Sosyal açıdan eğitici ve geliştirici olarak düşündüğüm bu dergi için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Büyükşehir Halkla İlişkiler Müdürü Taha Toplu ise, “Çocuklarımızın şehre yönelik aidiyet hissetmeleri için böyle bir çalışma yaptık” ifadelerini kullandı.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çocuklara eğlenerek şehri tanıtmak amacıyla ‘Büyükşehir Çocuk Dergisi’ hazırladı. Şehre ve çocuklara dair önemli noktaların yer aldığı dergide; çocukların şehrin önemli mekanlarını boyayarak öğrenebilecekleri özel sayfalar, soru cevaplar, bunları biliyor muydunuz alanları, etkinlikler ve şenlikler gibi bir çok renkli ve eğitici sayfa yer alıyor.

Her İlçeden En Az Bir Okul
 
Basıldığı ilk günde 2 bin 500 çocuğa ulaştırılan dergi öncelikli olarak 3 ve 4. sınıf öğrencilerine hediye ediliyor. Derginin dağıtımı devam ederken her ilçeden de en az bir okula ulaştırılması hedefleniyor. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Halkla İlişkiler Müdürü Taha Toplu, “Hem içerik hem de pedagojik olarak dergimiz 3 ve 4. sınıf öğrencilerine uygun olarak tasarlandı. Çocuklarımızın şehre yönelik aidiyet hissetmeleri için böyle bir çalışma yaptık. Şehrimizin doğal kaynakları, tarihi mekanları ve tesisleri konusunda birçok faydalı bilgi de dergide yer alıyor. Aynı zamanda çeşitli hediyeleri de öğrencilerimize hediye ediyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi en büyük hedefimiz. İlerleyen dönemlerde farklı yaş kategorileri için benzer çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Sosyal Açıdan Eğitici
 
Büyükşehir Çocuk Dergisi ile ilgili konuşan Atatürk İlkokulu Müdürü Müdür Turan, “Bu çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile yapılan bu anlamlı jest sonrasında çocuklar çok sevindiler. Çocuklara yönelik bu çalışmayı takdir ile karşılıyorum” ifadelerini kullandı. Ali Dilmen İlkokulu Müdürü Yüksel Yılmaz ise, “Sosyal açıdan eğitici ve geliştirici olarak düşündüğüm bu dergi için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İsabetli Bir Çalışma
 
Mehmet Zorlu İlkokulu Müdürü Cevdet Şen ise, “İnsan ve eğitim odaklı bu çalışmaları sebebiyle öğrencilerimiz adına Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum” derken; Müdür Yardımcısı Recep Turan, “Büyükşehir Belediyesi, çocuklar ile alakalı faaliyetlerini tanıtma noktasında çok isabetli bir çalışma yapmış. Çocukların şehri ve belediyeyi tanımaları açısından çok faydalı olacaktır” değerlendirmesinde bulundu
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]