Çocuğunun Tedavi Parasını Abdest Alırken Çaldırdı

Sakarya'da, Cezmi Karaarslan isimli şahıs, spastik özürlü çocuğunun tedavisi için yakınlarından borç aldığı altı bin lirayı, namaz kılmak için gittiği bir mescitte çaldırdı.  

Pazarcılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan Cezmi Karaarslan (38), iki hafta önce spastik özürlü çocuğu 2,5 yaşındaki Özlem'i yönetimindeki 34 RDL 07 plakalı otomobille Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürürken kaza geçirdi.

Kazayı Karaarslan ailesi hafif sıyrıkla atlatırken, otomobilde iki bin liralık maddi hasar oluştu. Kazadan sonra Cezmi Karaarslan, aracını Adapazarı Modern Sanayi'de bir tamir dükkanına bıraktı. Spastik özürlü çocuğunun tedavisinin yapılması için yakınlarından 6 bin TL toplayan Cezmi Karaarslan, parayı bankaya yatırmadan önce kaza yaptığı aracın son durumunu görmek üzere Modern Sanayi'ye gitti. Sanayide ezan okunması üzerine yakında bulunan bir mescide giden Cezmi Karaarslan, cebinde 6 bin TL bulunan montu duvara astıktan sonra abdest aldı.
Namazını kıldıktan sonra aracına binen Karaarslan, montunda para poşetinin olmadığını fark edince şok oldu. Polise başvuran ve her yeri dolaşarak kayıp parayı arayan Cezmi Karaarslan, paranın bulunamaması halinde çocuğunun tedavisini yaptıramayacağını söyledi.

Cezmi Karaarslan, çocuğunun doğuştan spastik olarak dünyaya geldiğini belirterek "Bağ-Kur'luyum. Üniversite hastanesinde bir seansta vurulan tanesi 400 TL olan dört iğneden iki tanesi sigorta tarafından karşılanıyor. Diğer iki iğnenin parasını ben karşılıyorum" diye dert yandı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]