Çivi ve telin ahengi AKM'de sergileniyor

SAMEK kursiyerlerinin Filografi Sergisi AKM’de açıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Kılıç, serginin hayırlara vesile olmasını temenni ederek emeği geçen herkesi tebrik etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren SAMEK kurslarında eğitim gören kursiyerler Filografi Sergisi açtı. AKM’de düzenlenen sergi açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, “50 branş ve 16 merkezde faaliyetlerini sürdüren SAMEK’te eğitim alan kursiyerlerimiz yeni bir sergi daha açtı. Kursiyerlerimizi gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. Sergimizin şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Açılışın ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç sergiyi inceleyerek kursiyerlerden eserler hakkında bilgi aldı. AKM’de sergilenen, Büyükşehir Belediyesi SAMEK kursiyerleri tarafından hazırlanan Filografi Sergisi, 8 Mayıs Perşembe gününe kadar kültür ve sanat dostları tarafından ziyaret edilebilecek.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]