Citroen Bül'de Ticari Araçlara Büyük İlgi

Bül Otomotiv’in sahibi Fikret Bülbül; Citroen’in özel olarak ürettiği yeni Jumpy ticari araçların büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, müşterilerin sıraya yazılmaya devam ettiğini söyledi.

Citroen Bül Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Bülbül; orijinal sarı, kırmızı ve beyaz renkte özel olarak üretilen yeni Jumpy ticari araçların, çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi gördüğünü ifade ederek dolmuş, taksi ve kısa mesafedeki şehirlerarası yolcu taşımacılığı için ideal olduğunu söyledi.

İlk etapta; 70’er araç olarak üç özel firmaya satış yaptıklarını, ayrıca büyük rağbet gösteren dolmuş ve taksicilere de araç sırasına yazdıklarını söyledi.

İNDİRİM BEREKETİ

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) İndirimin, Haziran 15’inde sona ereceğini hatırlatan İşadamı Fikret Bülbül; “Araç almak isteyen vatandaşlarımızın, indirimden ve bu kampanyadan faydalanabilmesi için acele etmelerini gerekmektedir. Müşterilerimiz bu süreye kadar işlemlerini yaptırarak, araçları indirimli fiyat üzerinden rahatlıkla alabilir” diye konuştu.

Bülbül ayrıca, ÖTV indiriminden Citroen’in diğer modellerinde de devam ettiğini sözlerine ekledi. Yedi yolcu ve bir şoför olarak tasarlanan konforlu ve iç donanımlı (klima ABS, Mp3 çalar, araçta, keyifli olarak yolculuk yapma imkânı sağlanırken, yakıt tasarrufu ile de bütçeye katkı sağlıyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]