Cimnastik'te Sakarya'nın gururu

Bülent Kasım Başkanlığındaki Sakarya Cimnastik Spor Kulübü başarıya doymuyor. Çok kısa bir sürede hazırlanan minik cimnastikçiler bu yıl içinde aldıkları madalyalarla Sakarya’nın gururu oldular.

Semra Ediz antrenörlüğünde, Sakarya Cimnastik Spor Kulübü aerobik cimnastik branşında madalyalar birbirini takip ediyor. 6-7 Temmuz tarihinde Sakarya’da yapılan Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonasında 9-11 grup, 12-14 tek erkek ve 12-14 çiftlerde üçüncülük dereceleri ile bronz madalya alarak Sakarya’nın gururu olan aerobik cimnastikçileri, derecelerinden ötürü 10-13 Ekim tarihinde Mersin İlinde yapılan Cimnastik Federasyonu Kupasına katılmak üzere davet aldılar.

Mersin’de yapılan Federasyon Kupasına Türkiye’nin en iyi ilk altı sporcuları davet edilirken yaklaşık bir buçuk yıl gibi kısa bir süredir Antrenör Semra Ediz tarafından aerobik cimnastik eğitimi alan minik sporcuların Türkiye’nin en iyi ilk altı sporcusunun arasında yer alması antrenör ve velileri gururlandırdı.

10-13 Ekim tarihinde Mersin’de gerçekleştirilen Federasyon Kupası’na Necmi Uztürk Spor Salonu\'nda okuldan arta kalan zamanlarında büyük bir özveriyle çalışan minik sporcular Antrenörleri Semra Ediz ve ailelerinin emeklerini boşa çıkarmadılar.

9-11 yaş Gruplarda: Ecem Barklı- Rabia Azra İleri- Zeynep Antike- Duru Güçlü ve Berra Yazıcı Türkiye İkincisi , 12-14 Tek Erkeklerde Ahmet Çoruh Türkiye Üçüncüsü, 12-14 Çiftlerde Ecre Barklı ve Ahmet Çoruh Türkiye Üçüncüsü olarak toplamda 3 kupa ve 8 madalya ile geri döndüler.

Tarih yazmışlardı!

Minik sporcular katıldıkları ilk yarışma olan 1-2 Mart tarihinde Balıkesir İlinde yapılan Kulüpler arası Aerobik Cimnastik Yarışmasında Sakarya’ya cimnastik branşında ilk madalyayı getirerek bir tarih yazmışlardı.

Birbiri ardına yapılan yarışmalarda aldıkları derecelerle Sakarya’nın cimnastik branşında ismini duyuran Sakarya Cimnastik Spor Kulübü sporcuları bundan sonra daha azimle çalışacaklarını ve kendilerinden sonra gelecek diğer cimnastikçilere örnek olacaklarını ifade ettiler. Minik sporcular kendilerini her zaman destekleyen Sakarya Cimnastik Spor Kulübü yetkililerine, velilerine ve büyük bir özveriyle onları çalıştıran antrenörleri Semra Ediz’e teşekkür ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]