Çılgın Koca Dehşeti

Ferizli ilçesinde, eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Namık Şen isimli şahıs eşini boğarak öldürdükten sonra ilişkisi olduğundan şüphelendiği Özkan Ata'yı da silahla vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 18:30 sıralarında Ferizli ilçesinde meydana geldi. Eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelenen Namık Şen, bir benzin istasyonunun yanında bulunan yağ deposuna gelerek yeğeni Özkan Ata'ya (32) kurşun yağdırdı. Kaçmak isteyen Özkan Ata başından ve göğsünden olmak üzere 4 yerinden vuruldu. Ağır yaralanan Ata, 112 Acil Servis ambulansı ile Adapazarı'na hastaneye getirilirken ambulansın Karasu Yolu Poyrazlar Gölü sapağında lastiği patladı. Yaralı olay yerine gelen başka bir ambulansla Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada kurtarılamadı.
TESLİM OLDU

Saldırgan Namık Şen (39) ise polis merkezine giderek 7.65 çapındaki silahıyla birlikte teslim oldu. Namık Şen, polise verdiği ilk ifadesinde eşi Yeşim Şen'i de Ferizli Söğütlü arasında boğarak öldürdüğünü ve tarlaya attığını itiraf etti. Bunun üzerine polisler yaptıkları aramada tarlada 32 yaşındaki Yeşim Şen'i hareketsiz yatarken buldu.
Polis, Namık Şen'in "öldürdüm" dediği 2 çocuk annesi kadının yaşayıp yaşamadığını kontrol etmedi. Olay bölgesinin jandarma bölgesi olması nedeniyle polisler daha sonra olayı jandarma ekiplerine teslim etti. Polis ekiplerinin öldü diye teslim ettiği kadının yattığı yerde jandarma ekipleri delil aramaya başladı. Cumhuriyet Savcısı'na otopsiye gelmesi için bilgi verildi. Yaklaşık 3 saat sonra saat 21:30 sıralarında Adapazarı'ndan gelen Cumhuriyet Savcısı Abdullah Kıvrak ve adli tabip olay yerinde inceleme yaptı.

Saat 22:00 sıralarında adli tabip kadının cesedini incelerken vücudunun hâlâ sıcak olduğunu fark etti.
Kontrolde de nabız attığını görünce olay yerine 112 ambulansı çağırıldı. 112 ambulansındaki sağlık memuru, kocasının boğduğunu söylediği kadının nabzının hala attığını tespit edince 3.5 saat öldü diye yerde bekleyen kadının hastaneye kaldırılmasına karar verildi. Otopsi sırasında hayat belirtileri veren Yeşim Şen ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Adapazarı'na getirilirken Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bilgi verilince Yoğun Bakım Servisi'nde hazırlık yapıldı. Saat 22:30 gibi genç kadın ambulansla hastaneye getirildi. Ancak acil serviste bir süre müdahale edilen kadın kurtarılamadı.

Saldırgan N. Ş., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]