Cihan Saraç'tan SESOB'a ziyaret

AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Cihan Saraç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Saraç son olarak, Ahmet Şehit ile birlikte Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ziyaret etti.

Alişan ve Saraç, Erenler’e yapılabilecek olan yatırımlar ve hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunurken, ziyarette Erenler bölgesini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi de konuşuldu. SESOB Başkanı Alişan ve aday adayı Saraç, projenin kimse mağdur edilmeden hayata geçirilmesi noktasında görüş birliğine vardı. Saraç ayrıca, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin bölgenin kalkınmasına fayda getireceğini ifade ederken, seçilmesi halinde, bu projenin hayata geçirilmesi konusunda Belediye ve SESOB’un elele verebileceğini vurguladı.  

"Kimse mağdur edilmesin"


AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Cihan Saraç, Kentsel Dönüşüm Projesi ile Erenler ilçesinin çehresinin değişeceğini ve projenin olumlu gelişmelere fırsat yaratacağını savunurken, “Seçildiğim takdirde SESOB’dan hem bu konuda, hem de Erenler’e hizmet noktasında destek bekliyoruz” dedi. Saraç ve Alişan Kentsel Dönüşüm Projesinin kimsenin mağduriyetine sebep olmadan uygulanması gerektiği noktasında görüş birliğine vardılar.


Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette SESOB Başkanı Hasan Alişan Oda olarak esnafların eğitimine yönelik çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade ederken, Cihan Saraç da, esnaf ve ticaret kökenli bir siyasetçi olduğunu, esnafların sorun ve beklentilerini iyi bildiğini ifade ederek, Oda çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi. Hasan Alişan da, aday bolluğu yaşanan Erenler’de Cihan Saraç’a başarılar diledi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]