Cihan Saraç, seçimlerden önce nabız yokluyor

AK Parti’de siyasetin yeni yüzü olan ve belediye başkan aday adaylığı konusunda adı geçen işadamı Cihan Saraç, Sakarya Rizeliler Derneği’ni ziyaret etti.

Sakarya’nın köklü ve eşraflı ailelerinden Hacı Hakim Lütfü Saraç’ın torunu, Sakarya’nın sevilen isimlerinden merhum Hikmet Saraç’ın oğlu, inşaat sektörünün tanınan ismi, işadamı Cihan Saraç, AK Parti’de aday adaylığı konusunda sempati toplamaya devam ederken, bir yandan da ziyaretler zincirine başladı.

Yerel seçimler için aday adaylığı konusunda ismi, ciddi bir şekilde konuşulan işadamı Saraç, Sakarya Rizeliler Derneği Başkanı Hasan Dişli ve yönetimini ziyaret etti. Dernek tarafından açılan standı da gezen Cihan Saraç, Dişli ve dernek yönetimine başarılar diledi.

Sakarya’nın güzel bir mozaik kenti olduğunu vurgulayan Cihan Saraç, Rizeliler Derneği üyelerinin bu şehre renklilik kattığını ve faydalı hizmetler verdiğini söyledi. Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Hasan Dişli de, kendilerini ziyaret eden Cihan Saraç’a aday adaylığı sürecinde ve siyasi hayatında başarılar diledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi başdanışmanı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin de destek verdiği bir isim olan, AK Parti’nin bir ferdi ve farklı bir vizyonu olarak siyaset arenasına hızlı bir giriş yapan, partinin Sakarya’daki yeni yüzü ve yükselen sesi olarak lanse edilen Cihan Saraç, ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]