Cihan Saraç, çalışmalarına hız verdi

Ak Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Saraç, seçim çalışmalarına hız verdi. Saraç, seçim çalışmaları kapsamında Erenler Yeşiltepe Mahalle Muhtarlığı\'nı ziyaret etti.

Ahmet Şehit ile birlikte, mahalle muhtarı Ali Gül ve mahalle sakinleri ile görüşen Cihan Saraç, Erenler halkının sorunlarını, istek ve beklentilerini dinledi, tek tek not aldı. Ziyarette konuşan Saraç, “Erenler’e hizmete talibim. Erenler’i hakettiği noktaya getirmek ve siz değerli halkıma en iyi hizmeti sunmak için yola çıktım. Her türlü sorununuzun, istek ve beklentilerinizin takipçisi olacağım” dedi. 

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Ali Gül de, Erenler’in bazı eksikleri olduğunu ifade ederek, sosyal tesis ve barınma eksikliği üzerinde durdu. Kentsel Dönüşüm Projesi\'nin her iki tarafı da tatmin edecek bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini söyleyen Muhtar Gül, “Erenler en değerli ilçelerden biri. Bu proje uygulanırken karşılıklı çıkarlar gözetilmeli.” şeklinde konuştu. Ziyarete katılan mahalle sakinleri de çöp sorunundan şikayetçi oldu, ayrıca yeni yerleşim bölgelerine ulaşım sorununa çözüm bulunmasını istediler.  
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]