"Cihad Kardeşliği Buluşmaları"

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Sakarya İl Başkanlığı, Elmas Garden Otel'de 07 Şubat 2016 Pazar sabahı Sakarya il ve ilçe temsilciliklerinden oluşan kalabalık ve heyecanlı bir kahvaltı programı gerçekleştirdi.
 
"Cihad Kardeşliği Buluşmaları" adı verilen programa, Millî Görüş teşkilatlarında başından bu yana çalışan "Öncüler" adı verilen teşkilatın büyükleri, il ve ilçe yönetim kurulları, hanım ve gençlik kolları katıldı.
 
Toplantının; yeni kurulan teşkilatların, il ve ilçe yöneticilerinin, teşkilat mensuplarının tanışması ve kaynaşması, ayrıca 26 Şubat 2016 Cuma günü, Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak, vefatının 5. yılında, O'nun en büyük ideallerinden olan "Yeni Bir Dünya" adı verilen Türkiye ve Avrupa'da bir çok noktada gerçekleştirilecek olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma, anlama ve ERBAKANCA YAŞAMAK konsepti ile gerçekleştirilecek program hakkında bilgiler verildi.
 
Programa; Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve Erbakan Hoca'nın oğlu olan Dr. Fatih Erbakan, Filistin direniş hareketi ve iktidar partisi Hamas Milletvekili Ebu Merzuk ve bir çok tanınmış misafirin yanısıra sanatçı Umut Mürare' de programa katılacak. Erbakan Hoca ile olan özel anısını ve Erbakan hocanın çok sevdiği "Güller Açmasada" adlı eser ve Erbakan Hoca için özel olarak yeni bestelediği yeni eseri "Mücahid ERBAKAN" adlı eseri de ilk kez bu programda seslendirecek.
Yoğun heyecana sahip olan programda paylaşılan bu detaylar ve özellikle Hamas yetkililerinin de programa katılacak olmaları teşkilat mensuplarınca memnuniyetle karşılandı.
 
İzlenen sinevizyonla sona eren programda Millî Görüş' çüler canla başla çalışmaya söz verdiler.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]