Çiğdem Erdoğan Atabek'in iş adamlarına çağrısı

Adapazarı Şeyh Edebali Camii Dinî, Hayrî ve Sosyal Tesisler Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri tarafından Olağanüstü Genel Kurul ile 22 Ağustos 2014’te Yönetim Kurulu Başkanı seçilen AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, dernek üyeleri ile birlikte Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

Sakarya’nın yeni yerleşim alanı Camili bölgesinde yapımı devam eden Adapazarı Şeyh Edebali Camii ile ilgili kurulan dernek için dernek başkanı seçilen AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ve beraberindeki dernek üyeleri ile birlikte Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ’u makamında ziyaret ederek camii inşaatı ile ilgili bilgiler verdi. Dernek yönetim kurulu üyeleri, İl Müftüsü ile beraber camii inşaat alanında incelemelerde bulunarak inşaatın başlatılması için yeni yol haritası üzerinde istişarelerde bulundu.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, yapımı devam eden camiinin İnşaatının hızlı bir şekilde ilerlemesi için Sakarya’da bulunan hayırsever iş adamları ve yerel yöneticiler ve hayırsever vatandaşlara destek çağrısında bulundu.

ATABEK : “Kim Allah rızası için bir mescit yaptırırsa, Allah da ona cennette bir köşk ihsan eder.”

Yeryüzünde bir eser bırakmak ve öldükten sonra da amel defterimizin kapanmaması için çevremizdeki cami inşaatlarına katkı sağlayabilmek çok önemlidir. Bir ülkenin, Müslüman ülkesi olmasının mührü ve tapu senedi niteliğini taşıyan, ibadet yerlerimiz olan camilerimiz için desteklerinizi bekliyoruz.

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek "Kim Allah rızası için bir mescit yaptırırsa, Allah da bunun karşılığında ona cennette bir köşk ihsan eder" Hadis-i Şerifinden yola çıkarak, Sakarya’ya hizmet eden,  siyasetçiler, yerel yöneticiler, iş adamları, yatırımcılar ve şehrimizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımızı cami için desteğe çağırıyor camimizin bir an önce bitirilerek, hizmete açılması için gayretle çalışıyoruz “ diyerek sözlerine son verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]