Çiğdem Erdoğan Atabek, adaylık başvurusunu yaptı

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, milletvekili adaylığı için AK Parti Sakarya İl Başkanlığı\'na başvuruda bulundu.

Beraberindeki heyetle il binasına gelen Atabek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin\'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan\'ın öldürülmesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi. 

Olayın yürekleri dağladığını vurgulayan Atabek, "Allah, Özgecan\'ın ailesine, başta annesine büyük sabır versin. Bütün Türk milletine büyük sabırlar ihsan eylesin. İnşallah bu son olsun ve bir daha yüce milletimiz böyle acılar yaşamasın. Acımız büyük" diye konuştu. 

Atabek, AK Parti\'de uzun yıllar görev aldığını, teşkilatta yetişen birisi olduğunu ifade ederek, ev, mahalle, köy ve kahvehanelerde birçok toplantıda bulunduğunu anlattı. 

"Hepimizin ortak ideali vardı" diyen Atabek, "Daha iyi, daha güçlü, daha ayakları yere basan bir Türkiye ve kendini tüm dünyaya ispat etmiş bir ülkenin mensubu olmak. Çünkü biz öyle bir kökten geliyorduk, Osmanlı\'nın torunlarıydık ve bu ruhu içimizde taşıyoruz" şeklinde konuştu. 

Çiğdem Erdoğan Atabek, bu niyetle yola çıktıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: 

"Bizimkisi, 13 yıldır devam eden çok kutlu bir yürüyüştü. Başımızda çok kutlu bir lider vardı. O lideri sizlerin oylarıyla Türkiye tarihinde ilk defa vatandaşın oylarıyla cumhurbaşkanlığına yolladık. Çok kıymetli bir hocamız, başbakanımız oldu. Kutlu yürüyüşe aynı birliktelik, beraber ruhla, azimle, çalışma performansımızı hiç aşağı düşürmeyerek hızla devam ettik. Sakarya\'da da böyle oldu. Gerçekten önemli birlik ve beraberlik var. Teşkilatlarımız bugün olduğu gibi her zaman tek vücut oldu. Allah, sizlerden razı olsun." 

Şimdiye kadar teşkilatın her kademesinde hizmet etmeye çalıştığını dile getiren Atabek, "Bundan sonra sizler de büyüklerimiz de takdir eder de milletvekili adayı olur ve sonrasında milletvekili olursak aynı performans, hız ve kardeşlik ruhuyla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiden bunun sözünü vermek istiyorum" ifadesini kullandı. 

"Biz, partimizin çaycılığını da yaparız" diyen Atabek, hangi görev verilirse verilsin onu yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Atabek, daha sonra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç\'a dilekçesini sundu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]