"CHP'yi din düşmanı olarak görüyorlar"

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş yazılı bir açıklama yaptı.

Keleş yaptığı açıklamada; "Yıllardan beri süregelen din üzerinden siyaset anlayışı ve aynı minvalde yapılan CHP karalamalarının son günlerde tekrar sahnelenmeye çalışıldığına şahit oluyoruz.

Din jandarmalığına soyunan birtakım zavallı insanlar, cami siyasetiyle partimizi karalayıp kendilerine AKP’de siyasi bir zemin yaratma çabası içerisindeler. Yedi düvele karşı savaşmış ve ülkemizi Haçlı Orduları olarak da bilinen ülkelerin boyunduruğundan kurtarmış olan Kuvayi Milliye ruhu CHP’nin ana omurgasını oluşturmaktadır.

Ülkenin kurtarıcıları aynı zamanda partimizin de kurucuları arasında yer almaktadır. Memleketin 81 vilayetinde bulunan camilerde bugün beş vakit ezan okunabiliyorsa, bunda verilen Kurtuluş mücadelesinin ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının payı büyüktür.

CHP’yi bilinçli bir şekilde din düşmanı olarak gösterip, halkı bu yolla aldatıp kendilerine oy devşirmeye, siyasi bir rant sağlamaya çalışan insanlar Allah’ı aldatamazlar. Zira Allah, kalplerde olanı da niyetleri de en iyi bilendir. CHP’yi ve milyonlarca CHP’liyi kendilerince dinsiz addedenler, sanırız ki neye zar attıklarının farkına değiller!

Kendi siyasi ikballeri uğruna niyet okuyuculuğuna savunanlar ve takvalı Müslüman kisvesi altında yolunu bulmanın derdine düşenler ne aşağılık bir iş yaptıklarının da farkında değil!

Senelerden beri CHP’yi din düşmanı ilan ederek milleti aldatan ve kul hakkı yiyenler, bunun hesabını hakkını yedikleri o insanlara ve de yüce Allah’a vereceklerini unutmamalıdır. Ayet-i Kerime’de buyrulduğu üzere, “Allah yaptıklarınızdan gafil değildir!” dedi.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]