CHP'li Kamil Özkan, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Kamil Özkan, "Şehri emanet edeceğiniz, hakkınızı, hukukunuzu emanet edeceğiniz insanı seçeceksiniz" dedi.

CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Kamil Özkan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özkan, önceki gün Bağlar, Rüstemler, Süleymanbey ve Karaköy mahallelerini ziyaret etti. 29 Mart'ta yapılacak seçimlerin önemine değinen Kamil Özkan, "Şehri emanet edeceğiniz, hakkınızı, hukukunuzu emanet edeceğiniz insanı seçeceksiniz. Nasıl kızımızı istemeye geldiklerinde damat adayının yedi sülalesini en ince ayrıntısına kadar araştırıyorsak, seçeceğimiz başkan adayında da aynı titizliği ve hassasiyeti göstermeliyiz. Geçmişini, geçmişte yapmış olduğu işleri, eğitim durumunu ve projelerini değerlendirip en iyi kararı yine sizler vereceksiniz" dedi.

Özkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. 10 aday adayı arasından Başbakan, aday adayı dahi olmayan ve Adapazarı'nın 5'te 1'i büyüklükteki Serdivan'ın belediye başkanını Büyükşehir adayı yaptı. Yani Dişli'ye 'Otur oturduğun yerde' dedi. Şayet mevcut büyükşehir belediye başkanı aday gösterilmiyorsa yakışanı en büyük ilçenin yani Adapazarı'nın belediye başkanının aday gösterilmesidir. Ancak Başbakan ve AK Parti yöneticileri Dişli'yi yetersiz gördükleri için ona bu görevi vermediler. Şimdi de çıkmış 173 milyon TL yatırım yaptım diye masal anlatıyor. Vatandaşın karnı bu masallara tok Sayın Dişli! Sen kendi başbakanını bile inandıramamışken, bu vatandaş sana nasıl inansın?" dedi. Projelerini anlatan Özkan'a vatandaşların büyük ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı. Öte yandan, CHP'li Kamil Özkan, Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Volkan Konak konserini izledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]