CHP'li Kamil Özkan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Kamil Özkan, Ozanlar Mahallesi Dibektaş Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Özkan'a, İl Başkanı Vahit Serbes, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cem Hatunoğlu ve meclis üyeleri de eşlik etti. Yüzlerce mahalleli tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılanan Özkan, buradaki vatandaşların komşuları olduğunu söyleyerek, "Sizlerle bir tabaktan yedik, bir bardaktan içtik, aynı yerde top oynadık, aynı yerde güldük, aynı yerde ağladık. Size her şey helal olsun." dedi. Özkan'ın konuşması sık sık tezahürat ve alkışlarla kesilirken, kalabalık nedeniyle cadde de bir süre trafiğe kapandı.

Ozanlar mahallesinin ikinci Ünal Ozan'ı olacağını belirten Özkan, "Dibektaş'ın yetiştirdiği büyük belediye başkanı, efsane isim Ünal Ozan'ı anmadan geçmek mümkün değil. Biz bu mahallede böyle düğün gibi, bayram gibi çok seçim önceleri yaşadık. 1973'ü, 77'yi, 89'u yaşadık, şimdi de 2009'da hükümeti bile devirecek oyların bu mahalleden çıkacağını herkes bilmeli, herkes görmelidir. Ben sizin ikinci Ünal Ozan'ınız olacağım. Sizi hakir gören, size hizmet getirmeyen, acınızı-sıkıntınızı paylaşmayanlara sandıkta bunun hesabını sorun." diye konuştu.
Özkan, belediyedeki taşeronlaşmaya son vereceğine ve taşeronda çalışan işçileri belediyede kadrolu yapacağına dair de söz verdi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]