CHPli Hatunoğlu'ndan ADASU'ya Sitem

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cem Hatunoğlu, Karapürçek ve Söğütlü ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cem Hatunoğlu, Karapürçek esnafını ziyaret etti. Sorunları dinleyen Hatunoğlu, ilçede banka bulunmamasına şaşırdı. Hatunoğlu, "2009 yılı koşullarında 7500 kişinin yaşadığı bir gelişmiş bölge ilçesinde böyle hayati bir ihtiyacın karşılanmamış olmasını anlayamıyorum" dedi.
Tehlikeli Bir Yönetim

ADASU'nun su şebekesini yerinde inceleyen Hatunoğlu, "Halk sağlığını bu kadar yakından ilgilendiren suyun zehirlenme dahil her türlü dış etkiye maruz durumda olmasını, tehlikeli bir yönetim anlayışı olarak görüyorum. Ayrıca ADASU yatırım yapmıyor sadece tahsilat yapıyor şeklinde vatandaşlardan şikayet aldık" dedi. 
3 Ayda Bir Ziyaret

Karapürçek ziyaretinin ardından CHPli Hatunoğlu'nun durağı Söğütlü ilçesiydiİ. Kahvehaneleri ve odaları ziyaret eden Cem Hatunoğlu, "Ben her zaman diyalog kurulabilecek ve konuşulabilecek bir büyükşehir belediye başkanı olacağım. İlçelere mutlaka 3 ayda bir ziyarete geleceğim. Ziyaretim sırasında meslek odaları, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ile toplanıp bana vermiş oldukları her görevin sonucunu onlara bildireceğim. Yapılamamışsa neden yapılamadığını anlatacağım ve kendilerinden yeni görevler alacağım" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]