CHP'li Cebeci, Sapanca için aday adaylığını açıkladı

Tuncay Cebeci, Cumhuriyet Halk Partisi\'nden Sapanca Belediye Başkan aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Basın açıklamasına CHP Milletvekili Engin Özkoç ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ecevit KELEŞ ve çok sayıda partili katıldı.

Cebeci basın açıklamasında sunları söyledi:


"Çok değerli misafirler,saygı değer parti büyüklerim,değerli İl ve İlçe yöneticilerim,Belediye meclis üyesi arkadaşlarım,delege ve partimin emektar üyeleri,saygıdeğer basın ve çok kıymetli Sapancalı dostlarım hepiniz hoş geldiniz. CHP Sapanca ilçe örgütü ve şahsım adına katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim. 2014 yılı mahalli seçimlerine çok az bir süre kaldı . Son üç dönemdir sosyal demokrat bir yönetimi sonuna kadar hak eden Sapancamız’da maalesef içine düştüğümüz zafiyetlerden ötürü , güzel ilçemizi bu yönetim anlayışından mahrum ettik. Önümüzdeki dönem seçimlerinde partimle ve sapanca halkınla bütünleşerek halkın söz sahibi olduğu fikirlerin rahatça tartışılabildiği,gençlerin daha güzel yaşam alanlarında ,yaşayabileceği,insanların tutkuyla,Sapancalı olmaktan gurur duyabileceği bir Sapanca yaratmak amacıyla bu göreve talip oldum. Sapanca’nın ve Sapanca halkının 15 yıldır hak ettiği şekilde yönetilmediğini ve yaşamadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. CHP’nin her üyesi gibi Sapanca’ya ve Sapanca halkına hizmet vermenin sorumluluğu ve bilinci içerisinde adaylık başvurusu yapıyorum. Bu hizmet aşkıma 2009 yılı yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi adayı olarak başladım. Sapanca’nın 15 yıldır yaşadığı yanlış yönetim ve haksız yerel yönetim uygulamalarına karşı artık tüm belediye kadrolarını ve yönetimini sosyal demokrat bir yapıya kavuşturmak için Aday oluyorum.
CHP geçmişte olduğu gibi her zaman Sapanca’yı yönetecek güce sahip bir partidir.CHP’ Sapanca  örgütünde kadro sorunu,aday sorunu,yönetim sorunu tartışılabilecek en son konudur. Ancak, parti içi küçük hesaplaşmalar maalesef sapanca da yaşayan binlerce sosyal demokratı ve Chp’lileri üç dönemdir ağlatmaktadır.

Ben artık Sapanca CHP tarafından yönetilsin, CHP barış içinde yürüsün, CHP artık herkesin evi olsun barkı olsun sığınacağı bir liman olsun kavga olmasın,kötü söz olmasın diye aday oldum.

Artık kişisel hesaplaşmaların odağı olmasın diye aday oldum. Artık 18 yaşına gelen her gencin CHP’de söz sahibi olabileceğine inandığım için aday oldum.
CHP benim ilk siyasi evimdir. Başvurumun adaylığa dönüşmesi örgütümün ve parti büyüklerimin teveccüğündedir, ancak CHP\'de aday olamamak hiçbir zaman beni bu evimden, bu çatımdan çıkartamaz. Aynı heyecan ve duygularla partimin vereceği her türlü görevi şerefimle yerine getirmeye hazırım..

Bu duygularla aday adaylığıma göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımlarınız için sonsuz şükranlarımı sunar teşekkür ederim."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]