CHP'li Albuyur'dan, Başkan Alemdar hakkında şok iddia

CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Atilla Albuyur, yaptığı yazılı açıklamada Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar\'ın Serdivan için açıkladığı 30 vizyon projenin 10 tanesini kendi projelerinden aldığını söyledi.

Şubat ayı içinde Balkan Göçmenleri Derneği\'nin Hanlı tesislerindeki dayanışma gecesinde Başkan Alemdar\'ın kendisi ile projeleri hakkında konuşmak istediğini bunun için kendisini görüşmeye davet ettiğini söyleyen Albuyur, "Ayak üstü projelerim hakkında konuştuk, izlediğini ve etkilendiğini söylemişti, projelerimi alıp vizyon proje diye sunması beni çok memnun etti, İnşallah tüm adaylar benim projelerimi uygulama sözü verir. Biz projelerimizi 2013 yılından itibaren açıklamaya başladık, keşfini yaptığımız yerlerde, dokunduğumuz halkımızdan aldığımız geri bildirimler ile sürekli yeni projeler ürettik ve paylaştık, facebook ve twitter ve www.atillaalbuyur.com internet adresinde bu projelerimizi bulmanız mümkün. Biz halk için proje ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz" dedi.

Albuyur, "Proje üretmek için o projeye gerçekten inanmak gerekir, biz inandığımız için ürettik İnşallah onlarda inandıkları için listelerine almışlardır" diyerek Başkan Alemdar\'ın kendisinden aldığını söylediği projeleri şöyle sıraladı:

Sapanca gölü rekreasyon projesi,
Kırantepe rekreasyon turizm merkezi
Beşköprü (Justinianus köprüsü) düzenlemesi
Çark deresi rekrasyonu
Her mahalleye meydan
Bölgesel spor merkezi
Yaşlılara acil destek
Mahalle gönüllüleri ( kaizen yönetim )
Çocuk Üniversitesi
Hobi bahçleri

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]