CHP'li Albuyur, projelerini anlattı

CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Atilla Albuyur basınla bir araya geldi.

Atilla Albuyur yerel seçimler öncesi basın toplantısı düzenleyerek, Serdivan için hazırladığı projeleri basın mensuplarıyla paylaştı. Sinevizyon eşliğinde projelerini anlatan Albuyur, Serdivan için güçlü bir şekilde geldiklerini belirtti.

8 aydan beri sahalarda olduğunu söyleyen Albuyur, "Sakarya\'ya geldiğim günden beri en kıymetli, en değerli ve en zevkli günlerimi yaşıyorum. Serdivan\'da büyük potansiyel olmasına rağmen, çocuklar için bir oyun alanının olmayışı, kültürel ve sosyal yaşamın olmayışı bize bu anlamda yapılacak çok şeyin olacağını gösterdi. Serdivan diğer ilçelere göre ayrışan bir ilçe olmasına rağmen, gelişen fakat her geçen gün betonlaşan bir ilçe durumunda. Bunda Büyükşehir ve Serdivan Belediyesi\'nin katkısı var" dedi.

Seçimi kazanacaklarını söyleyen Albuyur, "Seçimi biz kazanacağız İnşallah. Çünkü çok çalışıyoruz. Çünkü bizim kadar emek veren, bizim kadar kenetlenen, bizim kadar inanan bir örgüt yok. Bu kadar inanan ve azimli insanın bir arada olduğu yerde bir başkasının kendisine siyasi rant sağlamak için "onlar bize destek verecek" diye söylemlerde bulunması emeğe en büyük haksızlıktır. Biz bu yarışta varız. Bu yarıştan asla geri vites yapma gibi bir düşüncemiz yok" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]