CHP'li Albuyur, dayanışma gecesinde projelerini anlatacak

CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Atilla Albuyur ilçe örgütünün düzenlediği dayanışma yemeğine CHP’nin çok önemli ve değerli isimlerini davet etti.

Albuyur yaptığı açıklamada, "16 Şubat 2014 Pazar günü Selahiye/Hanedan Tesisleri\'nde verilecek olan dayanışma yemeğine Sakarya Milletvekilimiz Sayın Engin Özkoç’un rica ve girişimleri ile CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkez, İstanbul’un Sakaryalı Milletvekili Faik Tunay’ın katılacağı dayanışma yemeği saat 18:00’de başlayacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş ve ilçe adaylarının da katılacağı dayanışma yemeğinde Serdivan için projelerini de açıklayacak olan CHP Serdivan Adayı Atilla Albuyur, "Düzenlenecek olan gece çok renkli geçecek ve gündem yaratacak bir etki bırakacak" dedi.

Biletli olarak düzenlenen dayanışma yemeğine tüm Serdivan halkının, esnafının, muhtarların, STK’ların ve meslek gruplarının davet edildiğini vurgulayan Albuyur, "Bu bir parti yemeği değildir. Değişim arzusu içinde olan ve Serdivan’ın kent kimliğine kavuşmasını isteyen herkes davetlidir" şeklinde çağrıda bulundu.

"Çevre bilinci ile yetişen, spor kültürü ile gelişen, bilim ve sanat ile buluşan bir Serdivan nesli için geliyoruz" diyen Albuyur herkesin ve her kesimin adayı olmak istediğini vurguladı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]