CHP'de Erdoğan Isır adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) eski milletvekili adayı Erdoğan Isır, İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. 

Isır, yaptığı açıklamada,her zaman parti tabanının kendisini görmesini istediği yerde siyaset yaptığını söyledi. Isır, şunları kaydetti; "Tabanıma ve partimizin gerçek sahipleri olan üyelerimize sormadan siyasette bir adım atmadım, karar vermedim. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, 7 haziran ve 1 kasım seçimlerinde aday adaylığımı açıklamadan önce tabanımızın nabzını yoklayarak ulaşabildiğim kadar partilime ulaşarak onların fikirlerini aldım. Amacım her zaman CHP’nin gücüne destek vermek, partimin siyasetine katkı sunan bir isim olabilmekti. Onun için partide asla bir tarafta yer almadım, her zaman tabanın yanında ve onların fikirleri doğrultusunda hareket ettim. Herkesi kucaklamaya çalışarak zor dönemlerden geçtiğimiz bu günlerde partimin daha güçlü olmasının birlik ve berberlikten geçtiğine her zaman inandım."

Partinin 25 Aralık 2015’te gerçekleştireceği il kongresi öncesinde isiminin tabanın önemli isimleri tarafından il başkan adayı olarak dile getirildiğini belirten Isır; "Ben tarafıma ulaşan tüm isteklerin hiçbirine olumlu olumsuz bir cevap vermeden, herşeyi istişare ederek ve tabanıma danışarak bir karar verme aşamasına geldim. Bir süredir yaptığım görüşmeler, fikirlerini önemsediğim isimlerden aldığım tavsiyeler ve tüm ilçelerimizde tabanımızın önemli isimlerine il başkan adaylığı fikrimi sorarak bir karar aldım. Aldığım karar ile herkesi kucaklamak, parti tabanını ve partinin gerçek sahiplerini yönetimlere dahil etmek ve partime en iyi hizmet verebilmek adına 25 Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan CHP Sakarya İl Kongresinde aday olma kararı aldım. Bu kararı almamda bana destek olan fikirleri ile beni cesaretlendiren değerli parti büyüklerime, beni bu göreve layık gören değerli tabanıma, fikirlerini sorduğumda açık yüreklilikle düşüncelerini benle paylaşan kıymetli üyelerime ve siyasetin yoğunluğu içinde onları ihmal etmeme her zaman razı gelerek bana destek olan aileme teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"CHP güçlenecek çıkacak"

Demokrasi şenliği içinde geçecek olan kongrenin bayrak yarışı olduğunu ifade eden Isır, CHP kongrelerinin kaybedeninin olmayacağını, kazananın demokrasi şöleninden güçlenerek çıkacak olan CHP olacağını sözlerine ekledi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]