CHP, Serdivan Belediyesi Meclis Üyeleri belirlendi

CHP, Serdivan Belediye Meclis Adayları\'nın belirlenmesinin ardından; Serdivan Belediye Başkan Adayı Atilla Albuyur, yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi;

"Değerli basın mensupları,

CHP Serdivan İlçe Başkanlığı olarak meclis adaylarımızı belirlemiş bulunuyoruz.

Listemize katılarak bizi onurlandıran tüm adaylarımıza saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan İlçe Başkanlığı olarak Serdivan Belediyesi\'ni almak için en hazırlıklı partiyiz. Çünkü 41 projemizi açıkladık bile! her bir projemizde İnsan\' ı bulacaksınız. Serdivan\'da çocukluk, Serdivan\'da gençlik, Serdivan\'da bilim, Serdivan\'da Sanat, Serdivan\'da Spor, Serdivan\'da Kültür, Serdivan\'da engelsiz bir yaşam, Serdivan\'da Kentsel Dönüşüm, Serdivan\'da Ticaret Merkezleri, Serdivan\'da Otopark, Serdivan\'da Çark Deresi Rekreasyonu, Serdivan\'da Justinyen/Beşköprü Açık Hava Müzesi ve Sosyal Tesisleri ile dop dolu beş yıl hizmet üretmek için, yılmadan, yorulmadan çok çalışmak için, günü kurtarmak için değil, geleceği şekillendirmek için geliyoruz.

Ve daima önümüze değil hep bir adım sonrasına, geleceğe bakarak yürüyoruz.
Sürecin Ülkemiz, İlimiz ve İlçemiz İçin hayırlı olmasını diliyor, İyi niyetli, halk için çalışacak ve halk için üretecek adayların kazanmasını temenni ediyorum.

Biz keşkelere maal vermeden olanaklarımız dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak, halkımızın güvenini kazanmaya çalışarak oylarına talip olacağız. Halkımız takdir eder ve yüce Allah\' ta nasip ederse ve hepimiz için hayırlı olan da buysa inşallah kazanacağız. Çünkü bunu hakketmek için çok daha fazla çalışacak ve çok daha iyisini yapmak için geleceğiz."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]