CHP, Rakiplerinin Projeleri Olmadığını Savundu

CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Kamil Özkan, Tepekum ve Dağdibi mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelirken, "Sizin bu ilgi ve alakanız, bu tertemiz sevgi ve samimiyetiniz, vatandaşın gönlündeki anketin de göstergesidir" dedi

CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Kamil Özkan, önceki gün Tepekum ve Dağdibi mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşılanan Kamil Özkan, "Hemen herkes muhtelif anketler yaptırıyor ve yayınlıyor, bu yolla da sizin tercihinizi etkilemeye gayret gösteriyor. Sizin şahsıma gösterdiğiniz bu ilgi ve alaka, bu karşılıksız sevgi ve en içten samimiyet, sizin gönlünüzdeki anketi de gözler önüne seriyor. İşte gerçek anket, sizin bu yaklaşımlarınızdır. Kimse unutmasın ki Adapazarı için bu seçimde 59 mahalle oy kullanacak. Birçok insan ilk defa oy verecek. Sadece şehir merkezine kitlenip kalan ve kenar mahallere ve semtlerimize uğramadan çeşitli görüş ortaya koyanlar fena halde yanılacak. Biz sizlerin bu destek ve dualarıyla seçimi açık farkla kazanacağız. Bizim kendimize güvenimiz de, inancımız da tamdır. Sizler de aynı inancı gösterin" dedi.

Adapazarı'yla ilgili 30'a yakın projesi hakkında da detaylı bilgiler veren Özkan, mevcut belediye başkanı Süleyman Dişli'nin ise tek bir projesi dahi olmadığını söyledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]