CHP Kurultayı'nda Sakarya'dan 14 delege oy kullanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, 35. Olağan Kurultay öncesi ilçe kongrelerini yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Özkoç yaptığı açıklamada, Ocak ayında yapılacak kurultay öncesi bütün ilçe kongrelerini gayet güzel bir şekilde yürüttüklerini söyledi.

Bazı ilçelerde kongrelerini yaptıklarını, önümüzdeki günlerde de diğer kongreleri tamamlamaya çalışacaklarını ve 6 Aralık itibarıyle bitireceklerini kaydetti.

Özkoç, 6 Aralık'tan itibaren de il kongrelerine geçeceklerini anlatarak, "Daha sonra da büyük kongremizi tamamlayarak Türkiye'nin acil gündemine odaklanacağız. İnşallah ülkemiz için hayırlı olur. Sakarya'dan kurultay delegesi olarak 14 delegemiz gidecek, bir de artı olarak milletvekili sıfatı ile de ben kurultayda tabii delege olarak oy kullanacağım. Yaptığımız kongrelerde insanlar kendi gönüllerindeki adayları destekliyorlar, herkes kendi fikrini söylüyor, paylaşıyor. Bunlar doğal ve güzel şeylerdir, her arkadaş her arkadaşımızı destekleyeceklerdir ve güzel  yarış olacaktır. Sonunda yine CHP kazanacaktır" diye konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]