CHP, İşsizlere İş İmkanı Sözünü Yineledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı Belediye Başkan Adayı Kamil Özkan, seçim gezilerini sürdürüyor.

Özkan, önceki gün Şeker, Yenigün ve Cumhuriyet mahallerinde kahve toplantıları gerçekleştirdi. Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Özkan, başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle ilgili olarak bilgiler verdi.

Şeker Fabrikası'na belediye olarak talip olup burasını 365 gün 24 saat çalıştıracaklarını söyleyen Özkan, burada bin 500 ile 3 bin kişi arasında insana iş imkanı sağlayacaklarını belirtti.

Yenikent bölgesine Adapazarı Teknik Üniversitesi adıyla ikinci bir üniversite kuracaklarını ifade eden Özkan, "Ayrıca esnaf ve çiftçilerimizi için belediye bünyesinde müdürlükler oluşturacak ve bu kesimlerin sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Adapazarı'nın 59 mahallesine de eşit ve adaletli hizmet götürecek, her mahallemiz için farklı farklı projeler üreteceğiz" dedi.

Özkan konuşmalarının sonunda da vatandaşlardan dua ve destek isteyerek, şöyle devam etti: "İktidar olan AK Parti ama muktedir olan sizlersiniz. Pazar günü sandıkta vereceğinizin kararın başımızın üstünde yeri var."
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]