CHP İl Başkanı Vahit Serbes, İddialı Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Vahit Serbes, 29 Mart yerel seçimlede tüm kırgınlıkları bir kenara bırakarak, partilerinin başarısı için çalışacaklarını söyledi.

CHP Arifiye İlçe Örgütü tarafından Arifiye Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir yemek düzenlendi. Yemeğe; İl Başkanı Vahit Serbes, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cem Hatunoğlu, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Vahit Serbes, 29 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, "Sakarya'da çok iyi isimlerle seçime hazırlanıyoruz. Hepsi pırıl pırıl başarılı insanlar. Bu seçimlere büyük önem veriyoruz. Kırgınlıkları bir kenara bırakarak CHP'nin başarısı için çalışacağız" dedi. CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cem Hatunoğlu, 29 Mart seçimlerinin değişim seçimleri olduğunu belirterek, "Şimdi değişim zamanı. 29 Mart'ta Sakarya başta olmak üzere Türkiye'de bir çok şey değişecek. Plan ve projelerimizle Sakarya'yı yönetmeye hazırız" diye konuştu. Arifiye Belediye Başkan adayı Tevhide Yağan, Arifiye ilçesinde zoru başaracaklarını belirterek, "Arifiye'nin en önemli sorunu işsizlik. Bunu çözeceğiz. Ben burada çok iddialı bir şekilde hazırlanıyorum. 29 Mart seçimlerinde sizlerinde destekleriyle zoru başararak belediye başkanı seçileceğime inanıyorum" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]