CHP Hızırtepe’de Gövde Gösterisi Yaptı

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Kamil Özkan’ın, önceki akşam Hızırtepe’ye yaptığı ziyaret büyük bir gövde gösterisine dönüştü.

Konuşma yaptığı Kardeşler Kıraathanesi önünde havai fişekler eşliğinde coşkuyla karşılanan Kamil Özkan ve beraberindeki partililer moral buldu.

Kamil Özkan’la birlikte programa katılan Selçuk Gedikli ve Aydoğan Sezer yaptıkları konuşmada Adapazarı’nı güzel günlere taşımak için yola çıktıklarını ifade ederek Kamil Özkan ve deneyimli ekibine Hızırtepeliler’den destek istedi.

Halkıçı Başkan

Partililerinin ve orada bulunan halkın yoğun tezahüratları eşliğinde söze başlayan Kamil Özkan Hızırtepeliler’e seslenerek, “Mutlu musunuz!.. İktidarın ve bu şehri yönetenlerin icraatlarından memnunsanız biz de memnunuz!” diyerek eleştirilerini sıraladı.

172 Trilyonluk Yatırımları Açıkla

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin yaptığını öne sürdüğü 172 trilyonluk yatırımların neler olduğunu tek tek açıklanmasını isteyen Kamil Özkan, “Serdivan’daki eski hayvan pazarımızı 30 yıllık kiraya vererek adını bile anlamakta güçlük çektiğimiz ve henüz gerçekleşmemiş Sangarius denen projeyi de yatırımları arasında saymakta. Sözü edilen bu 172 trilyondan Adapazarı’nda hangi işsizimize iş sağlandı, hangi esnafımıza destek olundu? Bunu kendisinden duymak istiyoruz.” dedi

Taşeronluğu Kaldıracağız

Belediyedeki bütün işlerin taşeronlar vasıtasıyla yaptırılmasını eleştiren Kamil Özkan, “Biz taşeronlaşmaya son vereceğiz.Taşeron firmalarda asgari ücretle çalıştırılmaya reva görülen hemşerilerimizi de belediyemiz personeli yaparak, insanlık onuruna yaraşır koşullara kavuşturacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu.
 
Proje Dediklerinin Bedelini Kat Kat Alıyorlar

Özkan, “En önemli sorunlarımızın başında yer alan, halkımızın yıllardır sıkıntı çektiği imar tadilatları sorunu var. Bu sorunu çözmek boynumuzun borcu” diye göreve geldiğinde bu sorunu çözeceğine söz verdi. Esnafı ziyaretlerinde aynı zamanda sıkıntılarını paylaşan Özkan, “Cuma ve Pazartesi pazarı kapalı pazar yerine çevrildi. Esnafım, ‘Bu çatının bedelini bizden kat kat aldılar’ diye bana şikayet etti.Hızırtepe pazar sokağı ise çamur içinde. Biz Hızırtepemize başta Pazar yerini size yakışır hale getirerek işe başlayacağız.” dedi.

Kilidi Açacak Anahtar Sizin Elinizde

Artık Adapazarı’nın değişime  ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kamil Özkan, “Kilidi açacak anahtar sizin elinizde. Önümüzde fırsat var gelin bu kilidi açalım” dedi. Kamil Özkan’ın bu konuşmaları sık sık ‘Halkçı Başkan Kamil Özkan’, “Biz inandık siz de inanın” sözleri ile destek bulurken  kesilen başkan adayı Özkan da, “Hep birlikte güzel günler göreceğiz”dedi.

Sakarya Haber Ajansı - Yurdagül Özkalan

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]