Cezaevi Firarisi Yakalandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, jandarma ve polisin ortaklaşa düzenlediği operasyonda yakalanan cezaevi firarisi Bahattin T. tutuklandı.

Geyve Açık Cezaevi'nde dolandırıcılık, sahtecilik suçlarından hükümlü olarak cezasını çekerken cezasının az kalması nedeniyle cezaevi savcılığından izin alarak dışarı çıkan Bahattin T., bu arada sekiz yıllık başka bir cezasının geldiğini öğrenince geri dönmeyerek firar etti. Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, firari Bahattin T. (44)'nin Karasu ve Kocaali ilçelerinde sahte kimlik kullanarak tatilcilerin arasına karışarak çadır ve konaklama yerlerinde saklandığını belirledi.

Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Karasu plaj mevkiinde yaptıkları operasyonda kaçmaya çalışan Bahattin T.'yi yakaladı. Bahattin T.'nin üzerinden Osman H. adına düzenlenmiş sürücü belgesi çıktı. Firari zanlının sürücü belgesine kendi fotoğrafını yapıştırarak kimlik kartı yerine kullandığı ve sürücü belgesinin bir ay önce çalındığı tespit edildi. Şahsın üzerinden ayrıca iki adet sahte çek senedi çıktı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Bahattin T., gazetecilere saldırmak istedi.

Bahattin T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]