"Çetin Ceviz" oyunu Pamukova'da sergilenecek

Çetin Ceviz adlı tiyatro oyunu Pamukova Belediyesi katkılarıyla Pamukovalılar ile buluşacak.

22 Aralık Pazartesi Günü
Pamukova Belediyesi katkılarıyla kültür etkinlikleri kapsamında sergilenecek olan " Çetin Ceviz " adlı tiyatro oyunu Pamukova Belediyesi Kültür Merkezinde 22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 19.30\'da tiyatro severler ile buluşacak.

Ücretsiz Sergilenecek
Pamukova Belediyesi katkılarıyla kültür etkinlikleri kapsamında sergilenecek olan " Çetin Ceviz " adlı tiyatro oyunu ücretsiz bir şekilde sergilenecek.

Abdullah Şahin Tiyatrosu Oyuncuları tarafından sahnelenen oyun da, madde bağımlığının aile yapısına etkisi, madde bağımlığına nasıl bulaşıldığı, arkadaşlık ilişkileri ve kurtulmanın yollarının canlandırılıyor.

Ömer Leventoğlu’nun yazdığı, Sibel Aydın’ın yönetmen yardımcılığı, Arda Alpkıray’ın koreografisi, Melisa Cülfük’ün dekor-kostümü, Abdullah Koç’un ışık-efekti Tülin Safi’nin fotoğrafları ile sahnelenecek oyunda; Beyza Alsancak, Şerif Şahinler, Tanya Avedisyan, Güneş Bilir, Enver Akbaş ve Emel Demirhan rol alıyor.

Başkan Cevat Keser\'den Davet
Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, madde bağımlılığının konu alındığı tiyatroyu oyununa gençler başta olmak üzere tüm Pamukovalı  vatandaşları ile ailelerini davet etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]