Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nden rekor

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi, bu yıl 6.\'sı düzenlenen Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı’na (USOBO) damgasını vurdu.

Sakarya Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, göndermiş oldukları 85 projeden finale kalan 25 projenin 16’sı ile USOBO finalinde ödül alarak yine Sakarya’yı temsil ettiler. CMSBL öğrencilerinin, göndermiş oldukları 85 projeden finale kalan 25 projenin 16’sı ödüle layık görüldü. CMSBL öğrencilerinin 16 projesinden 4’üyle altın, 5’iyle gümüş ve 7’siyle de bronz madalyanın sahibi oldu. Altın madalya alan 4 projeden Metin analizinde Muhammed İkbal Kürücü ve Ömer Çağatay Balkaya alanlarında birinci olurken, yine forum kategorisi alanında Altın Madalya alan Ebru Tabiloğlu ve proje kategorisinde derece elde eden Zeynep Özbudak, Şeyda Gebeşoğlu, kürsüye çıkan isimler oldu. Bunların dışında 5 gümüş madalyanın sahipleri ise şu şekilde; Ahsen Çömlekçioğlu, Sümeyye Hamra Kotan, Oğuzhan Kaplan, Hatice Kübra Üner, Şevval Şen, Sevde Merve Eryılmaz, Sena Türkhan, Hamide Tokat, Gamze İlkbahar.

Geçen yıl 15 madalya ile rekor kıran Cemil Meriç SBL, bu yıl 16 madalya ile kendi rekorunu geliştirdi. 7 bronz madalyanın sahipleri ise şu şekilde; Ezgi Söymen, Melek Çavak, Ahmet Alkaş, Aybüke Sena Eroğlu, Muhammet Ali Dinçdağ, Latif Erdoğan Özen, Talha Kabukçu, Yusuf Çetinadam, Mustafta Ali Aykol - Doğukan Bozkurt ve Asena Şen. Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi, USOBO’nun ardından Türkiye Liseler Arası Tiyatro Festivali için bu kez de Antalya yollarına düştü.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]