Çelik'ten İstişare Toplantısı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Osman Hira, Erenler İlçesi il genel meclis üyeleri,  mahalle muhtarları, Erenler Belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçenin meseleleri masaya yatırıldı

Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’in daveti ile Seçkin Otel'de gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları, bölgelerindeki istek ve beklentilerini aktardılar.

Toplantının sonunda not alınan sorunlar Erenler İl genel meclis üyeleri ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk tarafından çözümü noktasında da değerlendirmeler de bulunuldu.

Kimsenin Kuşkusu Olmasın

Sakarya milletvekili Hasan Ali Çelik toplantının sonunda yaptığı konuşmasında; Erenler ilçemizle ilgili meselelerin ilgili mercilere ulaştırılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Sorunların çözümü noktasında sizlerde takipçi olmayı ihmal etmeyin. Bu toplantılarımızı birlikte periyodik olarak sürdüreceğiz. Alınan kararları, sorunların çözümünü de gelecek toplantılarda masaya yatırıp neden ve niçinleri hep birlikte değerlendireceğiz. Erenler’de başlayan bu örnek uygulamanın yaygınlaşmasını umuyorum. Bize de düşen görev varsa gerçekleştirmeye hazırız."dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]