Çelik ve Erenler Teşkilatı, Mahalle Başkanlarıyla buluştu

24. Dönem Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz başkanlığında mahalle ziyaretleri, aday tanıtımı ve istişare toplantıları yapıldı.

SEÇİME YÖNELİK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Kamışlı Mahalle Başkanı Orhan Keskin, Kozluk Mahalle Başkanı İsmail Hakkı His, Emirler Mahalle Başkanı Ogün Yiğiter, Büyük Esence Mahalle Başkanı Muammer Duman, Küçük Esence Mahalle Başkanı Uğur Türk, Hasanbey Mahalle Başkanı Muammer Aslantaş, Reşitbey Mahalle Başkanı Kadir Karslı, Bekirpaşa Mahalle Başkanı Yasin Tekirdağlı’nın yanı sıra, Pirahmetler, Nakışlar ve Epçeller Mahalle Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde seçim irtibat büroları ve seçime yönelik yapılması gereken çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

BAŞKANLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Ziyaretler ve istişare toplantılarında Ak Parti Erenler İlçe Teşkilat Başkanı Cemil Süpürgeci mahalle başkanlarını dinlerken, SKM Başkanı Bektemir Beşli de seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Yönetim kurulu üyesi Hidayet Küçükkkara seçim çalışmalarını anlatırken, Dış İlişkiler Başkanı Hakan Kocabıyık da seçim ve sandık görevlileri üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Seçim İşleri Başkanı Ahmet Bülent Ateşoğlu başkanlığında seçime hazır olunduğu ifade edilirken, ziyaret ve istişare toplantılarına Erenler Halkla İlişkiler Birim Başkanı Alim Karakaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali keskin de katıldı.

ÇELİK VE TEŞKİLATA TEVECCÜH

Milletvekili Hasan Ali Çelik yaklaşan seçim atmosferini Erenler ilçe teşkilatı ile birlikte geçirirken, mahalle sakinlerinin Çelik ve Teşkilat mensuplarına gösterdiği teveccüh dikkati çekti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]