Cebeci Plajı'nda vahşet!

Sakaryalı vatandaşların sıkça uğradığı Kandıra'daki Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa K. ile Ziya Y.'nin cesetleri bulundu.

Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılan cesedi kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziya Y.'nin cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde asılmış olarak bulundu.

Sakarya başta olmak üzere yakın illerden günübirlikçi tatilcilerin ve çadır kuranların akın ettiği Kandıra'nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı'na bu sabah gelenler cankurtaran kulesinde birisinin asılı olduğunu gördü. Haber verilmesi üzerine jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi. Yapılan incelemede, iple asılı cesedin Ziya Y.'ye ait olduğu anlaşıldı. Bir süre sonra, Ziya Y.nin sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tespit edildi. Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Y.'nın aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa K.'nın da cesedini buldu. Melisa K.'nın kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Ancak vücudunda dayak izleri olduğu, gördüğü şiddet sonucu hayatını kaybetmiş olması ihtimalinin üzerinde durulduğu ifade edildi.

Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürken olayın cinayet olabileceği gibi, iki genç arasında çıkan tartışmanın ardından Ziya Y.'nin genç kızı döverek ölümüne neden olduktan sonra intihar etmiş olabileceği de değerlendiriliyor.

Çarpıcı detaylar

Melisa K.'nın ölümünden sonra sosyal medya hesaplarında paylaştığı karamsar mesajlar dikkat çekti. Melisa K, instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafı altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" mesajı dikkat çekti. Melisa K'nın Facebook hesabında ise takma ad kısmında 'ölü' ifadesi yer alıyor.

Oyunculuk yapıyordu


Melisa K'nın arkadaşı Ziya Y. ile ölümü Kocaeli'ne şoke etti. Melisa K'nın Kocaeli'de bir cast ajansına kayıtlı olduğu ve Medcezir, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerde küçük roller aldığı öğrenildi. Ziya Y'nin de aynı cast ajansında kaydının olduğu belirtiliyor.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]