Cavit Öztürk gelişen Erenler'i anlattı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, TÜMSİAD üyelerine ilçedeki yatırım fırsatlarını anlattı.

TÜMSİAD Konferans Salonunda gerçekleşen programa, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Şube Başkan Yardımcıları, Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, Şube Yönetim Kurulu üyeleri, TÜMSİAD ve Genç TÜMSİAD Üyeleri katıldı.

4 yıllık bir süreçte Erenlerde yapılan yatırımların arttığına dikkat çeken Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenlerimizin diğer ilçelere göre olan farklı bir yönü var, erenlerde konut hizmet sektörü, küçük ve büyük sanayiler vardır. Sakarya da en yoğun sanayi siteleri bizde. Bu yüzden bizim çok farklı bir çalışma içerisinde bulunmamız gerekiyor. Buraların düzelmesi için kentsel dönüşümden başka çare olmadığını belirti. Başkan Öztürk; Türkiye de Kentsel dönüşümde 666 dönümlük devasa bir alanda projeyi hayata geçiren ve ilkleri gerçekleştiren belediyeyiz. dedi.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, İş adamlarımızı şehrin yöneticileri ile buluşturma çalışmalarımız sürüyor. Geçtiğimiz ay Serdivan Belediye Başkanı Başkanı Sn Yusuf Alemdar beyi TÜMSİAD\'ta konuk etmiştik. Bu hafta ise Erenler Belediye Başkanı Sn Cavit Öztürk beyi şubemizde konuk ediyoruz. Şehrimiz gelişiyor bununla birlikte büyüyen şehirde olabilecek fırsatları iş adamlarımıza aktarılması gerektiğine inanıyoruz. TÜMSİAD olarak amacımız, üyelerimizin hem yatırımda hem de ekonomik anlamda kalkınmasında etkin rol almaktır. dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]