Cavit Öztürk, Erenler için aday adaylığını açıkladı

AK Parti’de 2014 yerel seçimleri için 1 Ekim\'de başlayan aday adaylığı başvuruları kapsamında Erenler Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuran Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk oldu.

Yaklaşan yerel seçim maratonuyla birlikte, AK Parti’nin Sakarya’da Belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı. Mevcut Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, aday adaylık başvurusunu belediye önünden AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı’na doğru, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Personeli, mahalle muhtarları, STK Başkan ve temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu eşliğinde yaptı.

"Aday kim olursa olsun, kazanan Erenler olsun"


Parti toplantı salonunda gerçekleşen başvuru töreninde ilk konuşmayı AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira yaptı. Hira “1 Kasım’dan sonra olacak temayül yoklamaları, anketler ve son olarak da Başbakanımızın takdiri ile adaylarımız belirlenecek. İnşallah belirlenecek adaylarımız memleketimize hayırlı olur, Cenabı Allah memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı onlara nasip eder. Adayımız kim olursa olsun, Erenler kazansın diyor bu ilk başvurunun, Cavit Öztürk Başkanın şahsında, tüm Erenlere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

"Yapılmamış hizmetleri yaptık"

Erenler Belediye Başkanı ve Aday Adayı Cavit Öztürk ise, “AK Parti\'nin 2001 yılında kurulması vesilesiyle 2004 yılında Erenler Belediye Başkanlığı\'na talip olduk, Allah-u Teâlâ nasip etti 9 sene belediye başkanlığı yapıp ilçemize güzel hizmetler getirebilmek için bütün ekibimizle mücadele ettik. 2004 \'ten günümüze kadar ilçemize yıllardır yapılmamış hizmetlerin, yatırımların gelmesini sağladık. Gerek ekibimiz, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Bakanlarımız ve Başbakanımızın destekleriyle bu çalışmaları yerine getirdik. Allah nasip ederse 30 Mart 2014 seçimleri için tekrar göreve talip olduk ve bugün başvurumuzu yapıyoruz. Ben her zaman yanımda ve bize destek olan teşkilatıma ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim yakaladığımız başarı ekip çalışmasının getirdiği bir kazançtır. Bu vesile ile tüm Erenlerimize hayırlı olmasını diliyor, bugün beni yalnız bırakmayan siz değerli dava arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Öztürk konuşmasının hemen ardından aday adaylık başvuru dosyasını, AK Parti Erenler ilçe Başkanı Osman Hira’ya teslim etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]